MeLoDiC

زردِ نان یا نون تابه ای :))) :: کافه ی خیابان هفتم

کافه ی خیابان هفتم

... به صرف یک فنجان چای

کافه ی خیابان هفتم

... به صرف یک فنجان چای

کافه ی خیابان هفتم

♥ روزمرگیهای متولد جوزا (سابق) ♥
..
....
اینجا می نویسم ...
گاهی از خودم ...
و گاه از آنچه که می بینم و می شنوم ...
......
....
..

خدا را چه دیدی ؟
شاید روزی
در کافه ای دنج و خلوت
این کلمه ها و نوشته ها
صوت شدند ...
برای گوشهای "تو"
که ! روی صندلی ...
رو به روی من نشسته ای
و برای یک بار هم که شده
چای تو سرد می شود
بس که خیره مانده ای
به "من "... (کپی)
....
......
..
داری در خیابان راه می روی
یا در یک مهمانی هستی
یا اصلا" تنها هستی
و بعد یک دفعه کَند و کاو میکنی
در چشم های کسی نگاه میکنی
و ناگهان می فهمی که این
می تواند شروع چیزی بزرگ باشد

پیام های کوتاه
بایگانی

زردِ نان یا نون تابه ای :)))

سه شنبه, ۲۱ مرداد ۱۳۹۳، ۰۱:۱۷ ب.ظ

 

مواد لازم : 

تخم مرغ : دو تا سه عدد ( من سه تا زدم )

آرد برنج : ( ارد برنج محلی باشه عالیه . چون خیلی خوش عطر و خوش مزه میشه ) : یک لیوان 

آرد گندم : یک لیوان 

ماست : یک لیوان 

شکر : نصف لیوان ( این مقدار شکر نون ِ کم شیرینی بهتون میده . خواستین شیرین شه کمی بیشتر بریزین ) 

روغن مایع : یک فنجان  

بکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری 

زعفران یا زردچونه : مقداری صرفا برای تغییر رنگ خمیر نون . 


 

طرز تهیه :

این نون به ساده ترین روش تهیه میشه :) شمالی ها به این نون میگن (زردِ نان) 

 ابتدا شکر و تخم مرغ ها رو با هم مخلوط میکنیم و با چنگال هم می زنیم و مابین ماست و روغن رو هم اضافه میکنیم تا مایع مخلوط شه .

بکینگ پودرُ به همراه آرد برنج و آرد گندم یه بار با هم الک کنید و کم کم به مایع اضافه میکنیم و همینطور هم میزنیم .

وقتی خمیر یک دست شد کمی زعفران که با مقدار کمی اب حل شده و یا زردچوبه رو اضافه میکنیم تا خمیر به رنگ دلخواه در بیاد .

توجه : قوام خمیر حاصله کم ِ ، طوری که وقتی داخل ظرفی میریزین شکل ظرفُ به خودش میگیره . توجه کنین که خمیر نیاز به آرد بیشتری نداره و همون مقدار آرد که بالا گفتم کاملا کافیه . شرمنده که بنده حواسم نبود از مراحل کار براتون عکس بگیرم . 

مواد رو داخل یخچال میذارین و یه استراحت 8 تا 12 ساعته بهش میدین . و بعد از اون داخل ماهی تابه کمی روغن میریزین و مواد رو داخلش میریزین . ضخامت خمیر داخل تابه نباید خیلی زیاد بشه . حدودا نیم سانت کافیه . 

میذارین روی شعله ی کم اجاق گاز و در تابه رو ببندین تا زیر نون مثل تصویر بالا سرخ شه . مجدد برگردونین تا سمت دیگه ش هم سرخ شه . 

این مقدار خمیر حدودا 5 تا 6 نون به اندازه ای که می بینین بهتون میده . قطر هر کدوم به اندازه ی سطح داخلی بشقاب پلوخوری ِ . 

به همین سادگی ! به همین خوشمزگی :))))) 

توجه :  حتما از ترکیب هر دو آرد ( گندم و برنج ) استفاده کنین . اگه تنها از آرد برنج استفاده کنین نون خیلی سفت و از لحاظ هضم سنگین میشه و اگه تنها از آرد گندم استفاده کنین حالت خمیری به خودش میگیره . ولی ترکیب این دو آرد با هم باعث ترد و نرم شدن نون میشه . 

  • سه شنبه ۹۳/۰۵/۲۱
  • ** آوا **

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">